Bouwdan - Voor Uitbouw van uw woning

Wilt u een uitbouw van uw woning realiseren? Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. heeft al veel uitbouw projecten mogen uitvoeren en doet dit ook graag voor uw huis. Benieuwd naar de kosten van een aanbouw aan uw woning? Vraag dan gratis een offerte aan via onderstaande formulier!

Bouwdan B.V. – De aannemer voor uw Uitbouw

Wat is een uitbouw?

Een uitbouw van uw huis zorgt voor meer leefruimte. Heel letterlijk gezien is uitbouwen een bestaand gebouw groter maken. Meer leefruimte creëren met een uitbouw is een veelvoorkomend iets en gebeurd in verschillende vormen. Zo kun je uitbouwen in de keuken, de woonkamer, de slaapkamer, eetkamer, garage of met een erker. Voor een aanbouw is het belangrijk op zoek te gaan naar een bekwaam en gedegen aannemersbedrijf. Zoek niet verder en vraag een uitbouw offerte aan, Bouwdan is uw aannemer.

Verschil aanbouw en uitbouw

De termen aanbouw en uitbouw worden vaak door elkaar gebruikt. Sommigen denken dat de termen op hetzelfde neerkomen, dit is niet helemaal waar. Bij aan aanbouw wordt er een nieuwe ruimte toegevoegd aan het hoofdgebouw. Dit is in wezen anders dan een uitbouw gezien hier een bestaande ruimte in het hoofdgebouw wordt vergroot. 

Gratis Offerte

De invulling van uw uitbouw hangt af van veel factoren, voor klussen in de bouw is dit eigenlijk altijd wel het geval. Als u een uitbouw van uw woning wilt realiseren en gebruik wilt maken van ons aannemersbedrijf kunt u een offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte is volledig gratis en Bouwdan stuurt deze altijd binnen 7 dagen op. 

Voor Al Uw Verbouwingen

Bouwdan is een aannemersbedrijf die een aanbouw, uitbouw of renovatie in en rondom uw huis tot in de puntjes kan verzorgen. Wij denken met u mee en kijken verder dan de uitbouw op zich. Is uw woning klaar voor een uitbouw? Vraag dan een snel een gratis offerte aan bij Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. en ontvang binnen 7 dagen een prijsopgave voor uw gewenste uitbouw.

Snelle Gedegen Uitbouw

Bouwdan is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 werknemers, dit betekent dat wij snel kunnen acteren op nieuwe uitbouw projecten. Wanneer u onze uitbouw offerte accepteert kunnen we dan ook snel aan de gang! 

Waarom Bouwdan?

Waarom onze klanten gekozen hebben voor Bouwdan als aannemer? De snelheid van het handelen en kwaliteit van de oplevering. Daarnaast zijn we altijd transparant en duidelijk in onze communicatie! Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. bewijst dit ook graag aan u.

Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. – Dan lukt het wel

Offerte formulier

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen over de offerte die u heeft ontvangen of wilt gaan aanvragen? Dat kan. Stuur in dat geval graag een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team specifiek op uw situatie kan reageren.

  Voor werkzaamheden aan een bestaand pand sluit je een Verbouwgarantie af. Deze garantie geldt voor een verbouwing in en aan de woning. Voorbeelden hiervoor zijn een aanbouw aan de woning en een opbouw van een garage aan de woning. De Verbouwgarantie verzekerd je tegen de grootste financiële risico’s zoals het failliet gaan van de aannemer of gebreken die niet worden opgelost. De Nieuwbouwgarantie komt op hetzelfde neer maar sluit je af als je een geheel nieuw pand laat bouwen.

  De curator van de failliete aannemer zal beslissen of er wel of niet verdere uitvoering wordt gegeven aan de aannemingsovereenkomst en/of de woning alsnog wordt afgebouwd of aangebouwd. Verder is in deze ongelukkige situatie het hebben van een Verbouwgarantie of Nieuwbouwgarantie een stok achter de deur.

  Heeft u een vraag over de situatie van uw bouwproject? Stuur dan gerust een E-Mail naar info@bouwdan.nl. Voor vragen na een bouwproject kunt u bij hetzelfde E-Mail adres terecht. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen zodat ons team u zo volledig en duidelijk mogelijk kan helpen.

  Onze Algemene Voorwaarden staan vermeld op onze website, u kunt ze ook hier bekijken. Heeft u na het lezen nog steeds een vraag over onze Algemene voorwaarden? Schroom dan niet en stuur een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team het verder kan verduidelijken voor u.

  Na het ontvangen van de factuur mag u deze uiteraard meteen betalen. U heeft na het ontvangen van de factuur uiterlijk twee weken om deze te betalen. Heeft u problemen met de ontvangen factuur? Mail dan graag naar info@bouwdan.nl.

  Vrijblijvend advies?

  Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. 
  (Telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00.)