Bouwdan - Voor Woning Renovatie en Verbouwingen!

Heeft u de hulp nodig van een aannemer voor het realiseren van een woning renovatie?  Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. helpt u graag met het renoveren en/of verbouwen van uw huis, woning of ander project. Benieuwd naar de kosten van uw gewenste renovatie en/of verbouwing? Vraag dan gratis een offerte aan!

Bouwdan B.V. – uw partner voor renovatiewerkzaamheden

Woning Renovatie en verbouwing Offerte

Woning renovatie en verbouwing zijn essentieel om uw huidige woning te vernieuwen en te verbeteren. Bouwdan begrijpt het belang van het updaten en moderniseren van uw huis, of het nu gaat om een huis, bungalow, of appartement. Als ervaren aannemersbedrijf specialiseren wij ons in het renoveren en verbouwen van verschillende soorten woningen. Zoekt u een betrouwbare partner voor uw woning renovatie of huis verbouwen? Zoek niet verder, Bouwdan staat voor u klaar met vakmanschap en oog voor detail.

Renoveren en Verbouwen met Bouwdan

Het renoveren en verbouwen van uw woning is als het leggen van een puzzel om uw huis te optimaliseren. Als aannemer nemen wij de leiding binnen het renovatie- en verbouwingsproject, coördineren we het geheel en zorgen we ervoor dat alle benodigdheden aanwezig zijn. Bouwdan is essentieel voor een soepele en succesvolle woningrenovatie en huisverbouwing.

Gratis Offerte voor Woning Renovatie en Verbouwing

De omvang van een woningrenovatie of huisverbouwing hangt af van diverse factoren. Vraag een gratis offerte aan bij Bouwdan, uw betrouwbare aannemersbedrijf. Wij sturen uw offerte altijd binnen 7 dagen op.

Voor al uw Woningrenovaties en Huisverbouwingen

Bouwdan is het aannemersbedrijf dat al uw woningrenovaties en huisverbouwingen in en rondom uw woning tot in de puntjes kan verzorgen, of het nu gaat om een huis, bungalow of appartement. Wilt u uw woning renoveren of huis verbouwen? Vraag dan een offerte aan bij Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. en ontvang binnen 7 dagen een prijsopgave voor uw gewenste woningrenovatie of huisverbouwing.

Snelle en Gedegen Woning Renovatie en Huis Verbouwen

Met meer dan 100 werknemers zijn wij in staat snel te acteren op nieuwe renovatie- en verbouwingsuitdagingen. Wanneer u onze offerte accepteert, kunnen we direct aan de gang!

Waarom Bouwdan?

Onze klanten kiezen voor Bouwdan vanwege de snelheid van handelen en de kwaliteit van de oplevering. Daarnaast zijn we altijd transparant en duidelijk in onze

Offerte formulier

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen over de offerte die u heeft ontvangen of wilt gaan aanvragen? Dat kan. Stuur in dat geval graag een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team specifiek op uw situatie kan reageren.

  Voor werkzaamheden aan een bestaand pand sluit je een Verbouwgarantie af. Deze garantie geldt voor een verbouwing in en aan de woning. Voorbeelden hiervoor zijn een aanbouw aan de woning en een opbouw van een garage aan de woning. De Verbouwgarantie verzekerd je tegen de grootste financiële risico’s zoals het failliet gaan van de aannemer of gebreken die niet worden opgelost. De Nieuwbouwgarantie komt op hetzelfde neer maar sluit je af als je een geheel nieuw pand laat bouwen.

  De curator van de failliete aannemer zal beslissen of er wel of niet verdere uitvoering wordt gegeven aan de aannemingsovereenkomst en/of de woning alsnog wordt afgebouwd of aangebouwd. Verder is in deze ongelukkige situatie het hebben van een Verbouwgarantie of Nieuwbouwgarantie een stok achter de deur.

  Heeft u een vraag over de situatie van uw bouwproject? Stuur dan gerust een E-Mail naar info@bouwdan.nl. Voor vragen na een bouwproject kunt u bij hetzelfde E-Mail adres terecht. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen zodat ons team u zo volledig en duidelijk mogelijk kan helpen.

  Onze Algemene Voorwaarden staan vermeld op onze website, u kunt ze ook hier bekijken. Heeft u na het lezen nog steeds een vraag over onze Algemene voorwaarden? Schroom dan niet en stuur een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team het verder kan verduidelijken voor u.

  Na het ontvangen van de factuur mag u deze uiteraard meteen betalen. U heeft na het ontvangen van de factuur uiterlijk twee weken om deze te betalen. Heeft u problemen met de ontvangen factuur? Mail dan graag naar info@bouwdan.nl.

  Vrijblijvend advies?

  Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.