Offerte voor Prefab aanbouw of uitbouw?

Wilt u een aanbouw of uitbouw realiseren aan uw prefab woning op gebouw?

Bouwdan – Dan lukt het wel.

Bouwdan - Offerte voor prefab aanbouw of uitbouw

Prefab staat voor Prefabricage wat betekent dat een woning of gebouw is gemaakt van materialen die van te voren in een fabriek al tot elementen zijn gemaakt. Deze elementen worden samen dan de woning of het gebouw, dit proces wordt ook wel montagebouw genoemd. Het uitbouwen of aanbouwen van een Prefab locatie gebeurd vervolgens ook op deze manier.

Gezien elk project weer anders is, is het lastig om een vaste prijsopgave te stellen. Als u een aanbouw of uitbouw van uw prefab woning wilt kunt u een offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte is volledig gratis en wij sturen deze binnen 7 dagen op.

Bouwdan is een aannemersbedrijf die alle verbouwingen in een huis perfect kan verzorgen. Wilt u een verbouwing realiseren? Vraag dan een offerte aan bij aannemer Bouwdan.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 100 werknemers, dit betekent dat wij snel kunnen acteren op nieuwe prefab klussen of uitdagingen. Wanneer u onze offerte accepteert kunnen we dan ook snel aan de gang!

Bouwdan – Dan lukt het wel.

Offerte formulier

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen over de offerte die u heeft ontvangen of wilt gaan aanvragen? Dat kan. Stuur in dat geval graag een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team specifiek op uw situatie kan reageren.

  Voor werkzaamheden aan een bestaand pand sluit je een Verbouwgarantie af. Deze garantie geldt voor een verbouwing in en aan de woning. Voorbeelden hiervoor zijn een aanbouw aan de woning en een opbouw van een garage aan de woning. De Verbouwgarantie verzekerd je tegen de grootste financiële risico’s zoals het failliet gaan van de aannemer of gebreken die niet worden opgelost. De Nieuwbouwgarantie komt op hetzelfde neer maar sluit je af als je een geheel nieuw pand laat bouwen.

  De curator van de failliete aannemer zal beslissen of er wel of niet verdere uitvoering wordt gegeven aan de aannemingsovereenkomst en/of de woning alsnog wordt afgebouwd of aangebouwd. Verder is in deze ongelukkige situatie het hebben van een Verbouwgarantie of Nieuwbouwgarantie een stok achter de deur.

  Heeft u een vraag over de situatie van uw bouwproject? Stuur dan gerust een E-Mail naar info@bouwdan.nl. Voor vragen na een bouwproject kunt u bij hetzelfde E-Mail adres terecht. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen zodat ons team u zo volledig en duidelijk mogelijk kan helpen.

  Onze Algemene Voorwaarden staan vermeld op onze website, u kunt ze ook hier bekijken. Heeft u na het lezen nog steeds een vraag over onze Algemene voorwaarden? Schroom dan niet en stuur een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team het verder kan verduidelijken voor u.

  Na het ontvangen van de factuur mag u deze uiteraard meteen betalen. U heeft na het ontvangen van de factuur uiterlijk twee weken om deze te betalen. Heeft u problemen met de ontvangen factuur? Mail dan graag naar info@bouwdan.nl.

  Vrijblijvend advies?

  Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.