Offerte voor
een aanbouw
aanvragen?

Wilt u een aanbouw aan bijvoorbeeld uw huis en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan gratis een offerte aan en ontvang deze binnen 7 dagen!

Bouwdan – dan lukt het wel.

Vraag snel uw aanbouw offerte aan!

 Renovatie, nieuwbouw, verbouw, tuinen, keukens, badkamers & klein werk.

Bouwdan - Offerte

Een aanbouw is een goede keuze wanneer u de leefruimte van uw huis wilt uitbreiden. De woning krijgt dan een grotere vloeroppervlakte en kent dan ook nog een meerwaarde, een aanbouw kan vanaf 1 meter tot wel 5 meter. Bouwdan heeft veel ervaring en meer dan 900 tevreden klanten. Wij helpen u graag bij het tackelen van uw uitdaging!

De kosten van elke aanbouw verschillen, elke klus en huis of woning is immers weer anders. Wanneer u het formulier invult zullen wij binnen 7 dagen een offerte sturen zodat u weet op welke kosten u kunt rekenen. Het aanvragen van een offerte is volledig gratis. 

Bouwdan is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 100 werknemers, dit betekent dat wij snel kunnen acteren op nieuwe aanbouw klussen of uitdagingen. Wanneer u onze offerte accepteert kunnen we dan ook snel aan de gang!

Bouwdan – Dan lukt het wel.

Aannemer Bouwdan

Een aannemer neemt de leiding binnen het bouwproject, dit project kan aanbouw, uitbouw, renovatie en nog veel meer zijn. De aannemer coördineert het gehele project en zorgt dat alle benodigdheden aanwezig zijn en het project dus soepel verloopt. Een aannemer is essentieel voor een gesmeerd en gedegen project. 

Gratis Offerte

Gezien elk project in de bouw weer anders is, is het lastig om een vaste prijsopgave te stellen. Als u gebruik wilt maken van ons aannemersbedrijf kunt u een offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte is volledig gratis en Bouwdan stuurt deze altijd binnen 7 dagen op. 

Voor Al Uw Verbouwingen

Bouwdan Is Een Aannemersbedrijf Die Alle Verbouwingen In En Rondom Een Huis Of Gebouw Tot In De Puntjes Kan Verzorgen. Wilt U Een Verbouwing Realiseren, Vraag Dan Een Offerte Aan Bij Aannemer Bouwdan En Kom Binnen 7 dagen Achter De Prijs Van Uw Bouwplannen.

Snelle Gedegen Aannemer

Wij zijn inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 100 werknemers, dit betekent dat wij snel kunnen acteren op nieuwe verbouw  klussen of uitdagingen. Wanneer u onze offerte accepteert kunnen we dan ook snel aan de gang! 

Waarom Bouwdan?

Waarom onze klanten gekozen hebben voor Bouwdan als aannemer? De snelheid van het handelen en kwaliteit van de oplevering. Daarnaast zijn we altijd transparant en duidelijk in onze communicatie! Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. bewijst dit ook graag aan u.


Offerte formulier

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen over de offerte die u heeft ontvangen of wilt gaan aanvragen? Dat kan. Stuur in dat geval graag een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team specifiek op uw situatie kan reageren.

  Voor werkzaamheden aan een bestaand pand sluit je een Verbouwgarantie af. Deze garantie geldt voor een verbouwing in en aan de woning. Voorbeelden hiervoor zijn een aanbouw aan de woning en een opbouw van een garage aan de woning. De Verbouwgarantie verzekerd je tegen de grootste financiële risico’s zoals het failliet gaan van de aannemer of gebreken die niet worden opgelost. De Nieuwbouwgarantie komt op hetzelfde neer maar sluit je af als je een geheel nieuw pand laat bouwen.

  De curator van de failliete aannemer zal beslissen of er wel of niet verdere uitvoering wordt gegeven aan de aannemingsovereenkomst en/of de woning alsnog wordt afgebouwd of aangebouwd. Verder is in deze ongelukkige situatie het hebben van een Verbouwgarantie of Nieuwbouwgarantie een stok achter de deur.

  Heeft u een vraag over de situatie van uw bouwproject? Stuur dan gerust een E-Mail naar info@bouwdan.nl. Voor vragen na een bouwproject kunt u bij hetzelfde E-Mail adres terecht. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen zodat ons team u zo volledig en duidelijk mogelijk kan helpen.

  Onze Algemene Voorwaarden staan vermeld op onze website, u kunt ze ook hier bekijken. Heeft u na het lezen nog steeds een vraag over onze Algemene voorwaarden? Schroom dan niet en stuur een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team het verder kan verduidelijken voor u.

  Na het ontvangen van de factuur mag u deze uiteraard meteen betalen. U heeft na het ontvangen van de factuur uiterlijk twee weken om deze te betalen. Heeft u problemen met de ontvangen factuur? Mail dan graag naar info@bouwdan.nl.

  Vrijblijvend advies?

  Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.