Flag_of_France.svg

Bouwdan - Voor Kwalitatieve Renovaties!

U overweegt een renovatie en zoekt een betrouwbare aannemer om uw project vakkundig uit te voeren? Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. staat klaar om u te assisteren bij het vernieuwen en verbeteren van uw huis, pand of ander project. Bent u benieuwd naar de kosten van uw gewenste renovatie? Vraag dan kosteloos een offerte aan!

Bouwdan B.V. – uw partner voor renovatiewerkzaamheden

Renovatie offerte

Renoveren is het herstellen of vernieuwen van een bestaande structuur, een proces waarbij oude elementen worden vervangen door nieuwe. Het is als het leggen van een puzzel om uw eigendom te optimaliseren. Als aannemer nemen wij de leiding binnen het project, coördineren we het geheel en zorgen we ervoor dat alle benodigdheden aanwezig zijn, waardoor het renovatieproject soepel verloopt.

Gratis Offerte

De omvang van een renovatie hangt af van diverse factoren, zoals gebruikelijk is in bouwprojecten. Indien u een renovatie overweegt met ons aannemersbedrijf, kunt u kosteloos een offerte aanvragen. Wij versturen uw offerte altijd binnen 7 dagen.

Voor al Uw Verbouwingen

Bouwdan is een ervaren aannemersbedrijf dat alle verbouwingen en renovaties in en rondom uw woning tot in de puntjes kan verzorgen. Wij denken met u mee en kijken verder dan de renovatie op zich. Indien u plannen heeft voor een verbouwing, vraag dan een offerte aan bij Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. en ontvang binnen 7 dagen een prijsopgave voor uw gewenste renovatie.

Snelle en Gedegen Renovatie

Met meer dan 100 werknemers zijn wij in staat om snel in te spelen op nieuwe renovatie-uitdagingen. Wanneer u onze offerte accepteert, kunnen we direct aan de gang!

Waarom Bouwdan?

Onze klanten kiezen voor Bouwdan vanwege de snelheid van handelen en de kwaliteit van de oplevering. Daarnaast zijn we altijd transparant en duidelijk in onze communicatie! Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. bewijst dit ook graag aan u.

Aannemersbedrijf Bouwdan B.V. – Dan lukt het wel.

Offerte formulier

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen over de offerte die u heeft ontvangen of wilt gaan aanvragen? Dat kan. Stuur in dat geval graag een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team specifiek op uw situatie kan reageren.

  Voor werkzaamheden aan een bestaand pand sluit je een Verbouwgarantie af. Deze garantie geldt voor een verbouwing in en aan de woning. Voorbeelden hiervoor zijn een aanbouw aan de woning en een opbouw van een garage aan de woning. De Verbouwgarantie verzekerd je tegen de grootste financiële risico’s zoals het failliet gaan van de aannemer of gebreken die niet worden opgelost. De Nieuwbouwgarantie komt op hetzelfde neer maar sluit je af als je een geheel nieuw pand laat bouwen.

  De curator van de failliete aannemer zal beslissen of er wel of niet verdere uitvoering wordt gegeven aan de aannemingsovereenkomst en/of de woning alsnog wordt afgebouwd of aangebouwd. Verder is in deze ongelukkige situatie het hebben van een Verbouwgarantie of Nieuwbouwgarantie een stok achter de deur.

  Heeft u een vraag over de situatie van uw bouwproject? Stuur dan gerust een E-Mail naar info@bouwdan.nl. Voor vragen na een bouwproject kunt u bij hetzelfde E-Mail adres terecht. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen zodat ons team u zo volledig en duidelijk mogelijk kan helpen.

  Onze Algemene Voorwaarden staan vermeld op onze website, u kunt ze ook hier bekijken. Heeft u na het lezen nog steeds een vraag over onze Algemene voorwaarden? Schroom dan niet en stuur een E-Mail naar info@bouwdan.nl zodat ons team het verder kan verduidelijken voor u.

  Na het ontvangen van de factuur mag u deze uiteraard meteen betalen. U heeft na het ontvangen van de factuur uiterlijk twee weken om deze te betalen. Heeft u problemen met de ontvangen factuur? Mail dan graag naar info@bouwdan.nl.

  Vrijblijvend advies?

  Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. 
  (Telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00.)